Маршрут “Конна езда”

Ако главната ви цел е да придобиете умения в конната езда, било то базови или за напреднали и за ваша главна цел не са забележителностите. Имаме няколко трасета подбрани по трудност с различно времетраене, за да може да задоволим всяка една нужда свързана с конната езда.

Къде се намират?

Забележителностите се намират в близост до селата Черешево, Димово, Попрелката, Кремене и Надарце. Те се намират на 7 километъра от село Могилица. Точната локация на всяка една от забележителностите може да видите, като кликните на бутона “Научи повече” горе.

Такси, отстъпки, работно време?

Целият маршрут може да изминете избирайки една от опциите отгоре. Такса има само за Надарската пещера, може да я видите през бутона “Научете повече” горе. Посещението на пещерата става само с предварителна резервация. Ако решите да изминете маршрута с кон, който включва наемането и водач на коня: При група над 4 човека 50лв на кон. Телефон за връзка: 0877166886

Препоръки

Ако имате много ниска кола и не желаете да я блъскате през 5 км дупки и участъци без асфалт, може да наемете джип, който да ви закара до началото на маршрута.

Подгответе се с удобни дрехи и обувки, вижте прогнозата за времето.

Резервации

Може да резервирате конна езда на номер: 0877166886

Може да резервирате джип на номер: 0877166886

При нужда от допълнителна информация, ние сме на разположение: ТУК