Места за настаняване Киселчово

Село Киселчово е разположено на 1142 м надморска височина, а на близо са Димово, Кремене, Надарци и Попрелка. Както и другите селца в Коритото и Киселчово е малко, но заобиколено от зеленина и изключително тихо и спокойно.

Киселчово е чудесното място да се откъснеш от цивилизацията без телефони, интернет и телевизия и да се попиеш силата на природата.

В близост до селото се намират Киселчовските водопади, разположени по течението на р. Лютинска. Със съжаление видяхме, че през годините водата е отнесла дървените мостчета и пътеката може да се квалифицира като много екстремна. Не я препоръчваме за неподготвени туристи.

Място за отдих „Хвърчило“

8 гости – 4 стаи – 2 бани

Ценови диапазон: ТУК

Къща за гости “Етно Арт Руми”

12 гости – 5 стаи – 2 бани

Ценови диапазон: 49 лв. – 88 лв. на легло

Събития наблизо

РИТМОЛОГИЯ в сърцето на Родопите

ОТ 7.07 В 21:00 Ч. ДО 9.07 В 22:00 Ч.

Място: Ethno Art Room / Етно Арт Руми

Известният Мартин Иванов – композитор и диригент, завършил престижния Berklee College of Music, Бостън (джаз композиция и аранжиране). Ще разберете повече за вашия личен ритъм и неговото взаимодействие със системния и природен. Сетивата, мислите, емоциите ви ще бъдат провокирани и рестартирани максимално чрез ритъм и сливане с чистотата на заобикалящата планина там, където всички пътища свършват и започва пътешествието към себе си.

Повече: ТУК

Национален праазник на мащерката.

ОТ 24.06 В 5:00 Ч. ДО 25.06 В 22:00 Ч.

Място: Ethno Art Room / Етно Арт Руми

Били ли сте скоро с нозе в тревата, с пръсти в росата по листенцата, омаяни от аромат на билки ? А разказите на родопчанка за Еньовден слушали ли сте?
Не?
Елате на празника да се потопим в него заедно🍃 Този Еньовден ще е най-истинският в Дома ни: отколешната родопчанка и правнучка на собственика на старата къща от комплекса Меги Тризова ще води тридневното събитие.

Повече: ТУК