Refund and Returns Policy

Преглед
Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 30 дни. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Нетрайни стоки като храна, цветя, вестници или списания не могат да бъдат върнати. Също така не приемаме продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.
Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:
Софтуерни продукти за сваляне

Някои предмети за здраве и лична хигиена
За да завършим връщането ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частични възстановявания:
Книга с видими следи от употреба

Всеки артикул не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.

Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след доставката
  Възстановявания
  След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.
  
  Ако бъдете одобрени, вашето възстановяване ще бъде обработено и кредит автоматично ще бъде приложен към вашата кредитна карта или оригиналния метод на плащане в рамките на определен брой дни.
  Закъснели или липсващи възстановявания
  Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.
  
  След това се свържете с компанията на вашата кредитна карта, може да отнеме известно време, преди вашето възстановяване да бъде официално публикувано.
  
  След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде публикувано.
  
  Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на mogilitsa@gmail.com


  Разпродажбени артикули

  Само артикули на редовни цени могат да бъдат възстановени. Стоките за разпродажба не могат да бъдат възстановени.

  Замяна

  Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на mogilitsa.com и изпратете артикула си на: село Могилица улица Родопи номер 54.

  Подаръци

  Ако артикулът е бил маркиран като подарък, когато е закупен и изпратен директно до вас, ще получите подаръчен кредит на стойността на връщането. След получаване на върнатия артикул ще ви бъде изпратен сертификат за подарък.

  Ако артикулът не е бил маркиран като подарък, когато е закупен, или подарителят е изпратил поръчката до себе си, за да ви я даде по-късно, ние ще изпратим възстановяване на сумата на подарителя и той ще разбере за вашето връщане.

  Връщане на пратка от чужбина

  За да върнете продукта си, трябва да го изпратите по пощата на: село Могилица улица Родопи номер 54.

  Вие ще носите отговорност за заплащането на вашите собствени разходи за доставка за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване, цената на обратната доставка ще бъде приспадната от възстановяването ви.

  В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме обмененият ви продукт да стигне до вас, може да варира.

  Ако връщате по-скъпи артикули, можете да обмислите използването на услуга за доставка с възможност за проследяване или закупуване на застраховка за доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

  Нужда от помощ?

  Свържете се с нас на mogilitsa@gmail.com за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.