Туристически гид

Местните ни туристически гидове обичат да хвърлят свeтлина върху детайлите, които не се виждат на пръв поглед. Те ще ви покажат уникалните места в района ни, който те наричат свой дом.

Данаил Хаджиев

Дани освен туристически гид заедно с Аделин Голев са основатели на туристическо дружество “Крепостта”. Любовта на двамата към планината и родното им място ги събира още от малки и така малко по-късно решават да покажат родното си място на хора посетили Могилица и района около горното поречие на река Арда.

Данаил е пещерен гид.

Хобитата му са свързани с планинарство и спелеология.

Той също е и ски и сноуборд учител на курорта Пампорово.

Аделин Голев

Имаме отделна страница, която представя Аделин, повече информация за него може да видите тук:

5 причини да наемете туристически гид

Качеството: Вие получавате качествена и пълна информация. Всеки от гидовете ни, има завършено обучение, и компетенция да е гид. Гидовете ни имат широки познания за местната култура и природни забележителности, като намират няколко източника и проверяват всяка информация, която споделят с посетителите.

Автентичност: Каква по-автентична разходка от тази с местен? Местните гидове са освен добър съветник относно, места за хапване, пийване и приключения, така и врата към местните хора и култура.

Безопасност: Туристическите гидове са обучени за справяне с инциденти и ненадейни срещи с планинските животни. Те са подготвени за оказване на първа помощ, както и способни да вземат правилните решения, ако момента изисква такива.

Споделяне: Задължение на Гидовете е да имат отговор на всички ваши въпроси свързани с района около село Могилица, както и въпроси свързани с планинарството и туризма.

Отговорност: Всеки туристически гид има отговорност към себе си, хората с които работи и най-вече населеното място и клиентите. Те са част от местната икономика, и от тях зависи нивото на услугите, които предлагаме тук. Всеки от тях се цели да даде максимална стойност на клиента, защото това освен, че е тяхна професия, също е и тяхна страст.

Такси и отстъпки?

Таксите варират от сезона и броя на хората.

Резервации

Телефонен номер: 0878588492, 0876929234