sling with a man with lights on it

Екстремни приключения

Водна пещера “Голобовица”

Пещера, вода, адреналин и неописуеми спомени. Като жена – все още криеща цялата си същност. Това е Голубовица. Една от малкото водни пещери в България.

Алпийска Люлка Кале Кошница

Има едно нещо, което обединява всички ни – люлката. Като деца се люлеехме често, душата ни се разпускаше от онези детски „проблеми“. Ела днес, тук, в Родопите, та да се полюлееш. Да се отдалечиш от земята и проблемите там, да се почувстваш като волна птица.

Каньонинг

Когато търсиш адреналин и най-вече забавления под всякаква форма, то Родопите са твоето място. Освен сухите преживявания, имаме и някои доста по-мокри като  каньонингът на река Есенска.

Виа ферата

Най-добрият алпинист в света, Алекс Лоу, е казал следното: „Най-добрият алпинист в света е този, който се забавлява най-много.“ Е, в Родопите 3 неща са гарантирани – вкусната храна, неописуемите гледки и забавлението.

Офф-роуд

За никого не е тайна, че усещанията, които може човек да преживее в Родопите са разнообразни. За спокойните и смирени хора – планината се е запасила с гледки, а за тези, които пазят онова палаво дете, търсещо тръпката, е приготвила приключения.

Продължи да проучваш
women dresed with red traditional rhodope clothes

Изкуство и култура

group of men and kids looking at mountains

Приключения в планината

men in boat in cave

Екстремни преживявания

Бърз достъп